Na zijn zaadlozing hevige hoofdpijn

drs. J. de Jongh-van Hoof / Geen reacties

17-05-2008, 00:00

Vraag

Waar kan dit aan liggen? Mijn man heeft direct na zijn zaadlozing hevige hoofdpijn met name aan de rechterkant boven zijn oog/slaap. De hoofdpijn zakt geleidelijk af, soms pas na het innemen van 2 paracetamol tabletten. Hij heeft hier ongeveer vier maanden al last van, heeft verder eigenlijk nooit hoofdpijn.


Antwoord

Een relatie tussen zaadlozing en hoofdpijn is mij niet bekend. Wel zou ik meer willen weten over zijn hoofdpijn: heeft hij ook hoofdpijn bij inspanning of spanning? Wat voor soort pijn heeft hij? Hoe verloopt de pijn? Zijn er andere momenten dat de hoofdpijn optreedt? Zijn er zaken de hoofdpijn verergeren of doen verminderen? Hoe lang duurt de pijn? Zijn er bijkomende verschijnselen zoals misselijkheid of het zien van flikkeringen? Gebruik je medicijnen? Enzovoorts.
 
Hoofdpijn is een veel voorkomende klacht welke meestal medisch gezien onschuldig is. Wel is het een zeer vervelende en hinderlijke klacht. Om meer inzicht te krijgen in de soort hoofdpijn is een bezoek aan je huisarts niet vreemd.
 
Groeten, José de Jongh-van Hoof

Lees meer artikelen over:

hoofdpijnzaadlozing
Dit artikel is beantwoord door

drs. J. de Jongh-van Hoof

  • Geboortedatum:
    30-11-1967
  • Kerkelijke gezindte:
    Zevende-dags Adventist
  • Woon/standplaats:
    Rijssen
  • Status:
    Actief
270 artikelen
drs. J. de Jongh-van Hoof

Bijzonderheden:

Huisarts


Dit panellid heeft meerdere artikelen geschreven
Geen reacties

Terug in de tijd

In mijn vorige relatie heb ik een keer met een ander gezoend. Toen de relatie uit was begon ik heel erg het vrijgezellenleven te leven. Ik zoende met verschillende jongens en sliep soms ook met ze (ma...
Geen reacties
17-05-2022
Bieden de Dordtse Leerregels ook een vreugdevolle boodschap?
Geen reacties
17-05-2017
Aan ds. C. A. van der Sluis. Tijdens een preek werd de vraag gesteld: "Bent u al eens verloren gegaan?" Deze vraag werd gesteld nadat de dominee ernstig had gewaarschuwd voor een "voorkomende waarheid...
8 reacties
17-05-2013
website-ontwikkeling door webdevelopment by Accendis
design website door design website by Mooimerk
hosting website door hosting website by STH Automatisering