Loop mee met Mars voor het Leven

Schreeuw om Leven / Geen reacties

28-11-2011, 15:18

De Mars voor het Leven wordt jaarlijks gehouden om aandacht te vragen voor de bescherming van het ongeboren leven. Door deelname aan deze stille tocht op zaterdag 10 december vragen de deelnemers aan koningin en overheid om de liberale wetten, waarin de vrijheid van abortus en euthanasie geregeld is terug te draaien. Deze wetten vormen een bedreiging voor het ongeboren kind, onze oudere burgers en de christelijke familiewaarden.

ADVERTORIAL

Geeft u Egyptische christenen een Pasen om nooit te vergeten?

In Egypte is het steeds lastiger om rond te komen. Voedselprijzen rijzen de pan uit. U kunt het verschil maken door een voedselpakket voor een gezin van Egyptische christenen te kopen, die wij uitdelen ter plaatse. Heel praktisch willen we hiermee handen en voeten geven aan de opdracht van God om de armen te voeden. 

Doet u mee?

Geeft u Egyptische christenen een Pasen om nooit te vergeten?

Hartelijk nodigen wij je uit, deel te nemen aan de jaarlijkse stille Mars voor het Leven, georganiseerd door de Nederlandse Pro-Life organisatie Schreeuw om Leven / Cry for Life, in samenwerking met andere organisaties, waaronder Christenen voor de Waarheid (CFT) en Hulp Vervolgde Christenen (HVC)

De Mars voor het Leven is georganiseerd rond de datum, waarop op 18 december 1980, de leden van de Tweede Kamer instemden met de Wet Afbreking Zwangerschap. Abortus werd daardoor legaal, en beschikbaar voor alle vrouwen, tot de 24ste week van hun zwangerschap.


Het twee-en-een-half uur durend programma zal om 13.00 uur beginnen met een inleidend woord van drs. L. P. Dorenbos en mevrouw W. Dorenbos. Na aandacht voor de werk van de Hulpverlening Er is Hulp, zullen verschillende deelnemers van nationale en internationale instellingen hun organisatie introduceren en in een oproep de Mars ondersteunen.

De route van de Mars zal de deelnemers voeren rondom de regeringsgebouwen in het centrum van Den Haag. Het is een stille tocht. Spandoeken en borden zullen beschikbaar worden gesteld door de mars organisatie.

Na de Mars zal de Indiase voorganger dr. P.P. Job spreken en de meisjes discriminatie in India onder de aandacht brengen. Afsluitend zal evangelist Brunt een appelwoord spreken.

Voor reserveringen van uw busrit naar Den Haag (tot 1 december 2011) ga je naar: www.marsvoorhetleven.nl

Zie voor verdere informatie de website www.schreeuwomleven.nl en www.erishulp.nl, of bezoek ons op Facebook.

Schreeuw om Leven op 28-11-2011, 15:18
Geen reacties

Meer nieuws

Het kan goedkoper en meer zoals je het zelf wilt. Bovendien hoeft de seculiere meerderheid in de Tweede kamer zich niet meer met het geweten van een individuele ambtenaar te bemoeien. Hij omschreef he...
2 reacties
22-11-2011
Bekijk het hele interview dat de NOS had met dr. Hoek, hoogleraar gereformeerde spiritualiteit, over ophef rond de nieuwsbrief van dominee Vlietstra uit Katwijk. "Kastijden betekent slaan volgens he...
Geen reacties
15-11-2011
'Mannen van Athene! Ik merk dat u in alle opzichten zeer godsdienstig bent’ (Hand. 17:22). Voordat Paulus mocht spreken op de Areopagus, had hij al rondgelopen in Athene. Hij was er diep geraakt door ...
1 reactie
07-11-2011
website-ontwikkeling door webdevelopment by Accendis
design website door design website by Mooimerk
hosting website door hosting website by STH Automatisering