Reizend naar die stad

Brevier (advertorial) / Geen reacties

23-12-2015, 10:24

Aan de hand van verschillende steden waar dr. C.A. van der Sluijs gewoond heeft en die hij bezocht heeft (in Nederland, Engeland, Schotland, Duitsland, Zwitserland, Canada, de Verenigde Staten van Amerika en Israël), blikt de auteur terug op zijn eigen leven en op al of niet virtuele ontmoetingen met christenen en theologen in binnen- en buitenland. Ze zijn opgetekend in het nieuwe boek van het Refoweb-panellid 'Reizend naar die stad'.

ADVERTORIAL

Geeft u Egyptische christenen een Pasen om nooit te vergeten?

In Egypte is het steeds lastiger om rond te komen. Voedselprijzen rijzen de pan uit. U kunt het verschil maken door een voedselpakket voor een gezin van Egyptische christenen te kopen, die wij uitdelen ter plaatse. Heel praktisch willen we hiermee handen en voeten geven aan de opdracht van God om de armen te voeden. 

Doet u mee?

Geeft u Egyptische christenen een Pasen om nooit te vergeten?

Deze terugblik op steden uit zijn leven is aanleiding tot overpeinzingen over kerk en geloof, over het tijdelijk heden en de eeuwige toekomst. Een terugblik met actuele waarde, aldus uitgeverij Brevier op de achterflap.

Tags in dit artikel:

boeken
Brevier (advertorial) op 23-12-2015, 10:24
Geen reacties

Meer nieuws

Ooit leidde Koos de Jong als deejay een wild leven, waarin alles draaide om muziek, bier en seks. Zijn strafblad is zo dik als zijn bijbel, zegt hij. In de reformatorische wereld is hij een begrip. Ru...
4 reacties
15-12-2015
De Theologische Universiteit Apeldoorn hecht groot belang aan een goed contact met haar achterban. Zonder de steun van gemeenteleden en andere relaties kan de TUA niet bestaan. Die steun betreft in de...
Geen reacties
07-12-2015
Na vier jaar beëindigd Jij daar! uit Leersum in januari zijn activiteiten in Kampen. ‘De lokale kerken nemen de zorg voor hun jongeren serieus, dus houdt ons bestaansrecht op’, aldus de stichting.
Geen reacties
21-11-2015
website-ontwikkeling door webdevelopment by Accendis
design website door design website by Mooimerk
hosting website door hosting website by STH Automatisering