Robert Heij: Ik geloof dat ik goed aan zal komen

Nederlands Dagblad / Geen reacties

05-06-2015, 09:41

"Als je voor het eerst hoort dat je ernstig ziek bent, hou je je heel erg vast aan je geloof, en aan het feit dat God kan genezen. Meer dan nu. Want nu zit ik heel erg met de strijd dat ik niet meer beter word. Ik word opgevreten vanbinnen, en ik kan er niks aan doen."

ADVERTORIAL

Geeft u Egyptische christenen een Pasen om nooit te vergeten?

In Egypte is het steeds lastiger om rond te komen. Voedselprijzen rijzen de pan uit. U kunt het verschil maken door een voedselpakket voor een gezin van Egyptische christenen te kopen, die wij uitdelen ter plaatse. Heel praktisch willen we hiermee handen en voeten geven aan de opdracht van God om de armen te voeden. 

Doet u mee?

Geeft u Egyptische christenen een Pasen om nooit te vergeten?

"Vorig jaar april kreeg ik klachten. Mijn neus zat verstopt. Een sterke neusspray van de huisarts hielp niet. Van de KNO-arts kreeg ik een stootkuur mee; die deed ook niets. Een biopsie en een scan volgden. Toen we binnenkwamen voor de uitslag, deed ik nog vrolijk, maar de jonge arts keek heel bedrukt. Ik bleek een zeer kwaadaardige en agressieve vorm van kanker te hebben."

Lees hier het volledige ND-artikel.

Nederlands Dagblad op 05-06-2015, 09:41
Geen reacties

Meer nieuws

Ongekende spanning en een zweem van geheimzinnigheid hangt rond het jaarlijks toelatingsritueel voor de predikantenopleiding van de Gereformeerde Gemeenten. Dezer dagen worden zo’n vijftien kandidaten...
29 reacties
21-05-2015
Op 16 mei j.l. sprak ds. J. den Boer op de jongerenavond van Jij! daar in Kampen. Het onderwerp was 'God vergeeft geen kerkganger!'
1 reactie
18-05-2015
In 'Jijdaar! ontmoet ...' was 8 mei dr. H. van den Belt te gast. Hij ging in op het thema "Weet je het zeker?!"
Geen reacties
11-05-2015
website-ontwikkeling door webdevelopment by Accendis
design website door design website by Mooimerk
hosting website door hosting website by STH Automatisering