Stem op SGP-Billboard

RefoMator / 6 reacties

22-05-2015, 21:57

Zojuist de Staatkundigen aan de foon gehad. Jullie creaties zijn net buiten het podium gevallen. Wel moet ik jullie op het hart drukken dat zonder ‘Overspelletje Photoshop’ de hele campagne ‘Liefde & Trouw’ het levenslicht niet had aanschouwd. Enfin…even goede broeders. Laat ons kiezen welk billboard het dan uiteindelijk wel gaat worden:


(Maar niet voordat we hebben gekeken naar de verbale billenkoek die Staaij tijdens de De Wereld Draait Door uitdeelde. De dokter zegt dat het inmiddels weer een weinigje met Prem gaat…)

Stemmen kan op een van de onderstaande 3 kladjes. Bindend stemadvies: nummer 1.

 

RefoMator op 22-05-2015, 21:57
6 reacties
Cornelius
26-05-2015 / 20:52
Waarom niet alle drie? Ik zou 't een beetje zat worden om overal dezelfde te zien.
Sambalbij
28-05-2015 / 12:28
Dus Prem is een Surinamer die niet hecht aan trouw in een relatie. Verrassend! ;-)
Omega
02-06-2015 / 19:22
Niks verrassend. Het aantal echtscheidingen onder Surinamers en Antillianen is bijna 50 procent, net zo hoog als in de VS.
mluther
04-06-2015 / 22:22
@Omega Ik denk dat @Sambalbij dit met een enige sarcastische ondertoon heeft gezegd. Is nog altijd lastig om via internet dit over te brengen. Een drietal punten '...' kan dan goed helpen :-). Een ';-)' is echter ook al tekenend.

@Sambalbij Ik weet niet of je specifiek doelt op Prem of op Surinamers in het algemeen. Als je dat laatste bedoeld, vind ik 't wel wat kort door de bocht. Alsof er bijna geen Surinamers te vinden zijn die waarden hechten aan trouw.
Sambalbij
09-06-2015 / 16:43
Ik meende het punt te moeten maken dat Surinamers bekend staan om het verwekken van kinderen bij diverse vrouwen. Dat kun je ook ontrouw noemen.
mluther
10-06-2015 / 18:44
@Sambalbij Waar baseer je dat op? Heb je cijfers daarvan? Nu lijkt het meer een vooroordeel te zijn dan een op feiten gebaseerde mening. Het staat je vrij om een vooroordeel te hebben, maar of het echt helpt. Denk dat het goed is dat we in de eerste plaats het onszelf, persoonlijk aantrekken. Ben ik trouw aan mijn partner of anderen? Trouw strekt wat mij betreft ook verder uit dan alleen binnen een gezin.

Wat me trouwens opviel is dat Kees v/d Staaij enigszins rood werd, toen door Prem werd gevraagd of hij nooit naar een andere vrouw gekeken heeft. Nu zou je zo'n vraag als flauw kunnen bestempelen, maar het is denk ik goed als we open durven te zijn wanneer wij met dezelfde verleidingen te maken hebben als ieder ander. Ja, dan moeten we ons misschien wel schamen, maar juist als we onze ontrouw belijden, beloofd Hij ons getrouw te zijn. Dat gaat zover, dat Hij ons onze zonden vergeeft. Dat is het Evangelie in een notendop.

Lees ook deze columns

Vijftig maal was ik te gast bij Refoweb – dat was me wat! Voor de één was ik niet dwars genoeg. Een ander zei: Jawel, maar ’t moet ánders dwars, dus ’t is verkeerd, het moet volgens de rechte lee...
2 reacties
20-05-2015
‘De hemel en God hebben, als ik het zo eens mag zeggen, een schalks karakter,’ aldus de hervormde predikant S.H.J. James. Hij haalt dan als voorbeeld aan dat ‘onder een lezing over een wetenschappelij...
Geen reacties
11-05-2015
Hedendaagse Nederlanders, of misschien wel Nederlanders in het algemeen of de goed geïnformeerde hedendaagse westerlingen, hebben meestal snel hun mening klaar. Je bent voor dit en tegen dat, terwijl ...
1 reactie
06-05-2015
website-ontwikkeling door webdevelopment by Accendis
design website door design website by Mooimerk
hosting website door hosting website by STH Automatisering